Vietä TYKY- tai TYHY-päiväsi Saarijärven tunnelmallisessa Ruustinnassa

TYHY-päivä, TYKY-päivä, tiimipäivä, virkistyspäivä. Tule viettämään ikimuistoinen työhyvinvointipäivä Saarijärven Ruustinnaan. Työpaikan virkistyspäivä on aina mukava irtautuminen yrityksen normaalista arjesta – se auttaa henkilöstöä tutustumaan paremmin toisiinsa sekä ylläpitää työntekijöiden hyvinvointia ja työkykyä.

Ruustinnan tilat, perinnepiha ja järvimaisema rantasaunoineen ovat vuokrattavissa niin virkistyspäiviin kuin muihinkin yritystapahtumiin.

Lue lisää alta ↓

Maukkaat catering- ja pitopalvelut Saarijärven Ruustinnasta

Täyden tunnelman yritystilaisuudet, hyvinvointi- ja virkistyspäivät

Me Ruustinnassa haluamme tarjota aitoja elämyksiä ja idylliset puitteet työhyvinvointipäiviin, yrityskokouksiin ja -juhliin. Pystymme hoitamaan yritystapahtumat suunnittelusta kutsuihin ja ruokatarjoiluihin saakka, niin halutessanne. Maukkaista elämyksistä vastaa Ruustinnan oma catering- ja pitopalvelu.

Lue lisää catering-palveluista

Aktiviteetit ja Ruustinnan rantasauna

Ruustinnan piha ja ranta-alueet ovat täydelliset ohjelmallisiin aktiviteetteihin. Ruustinnan tunnelmallinen rantatasauna, vene sekä kanootit ovat vuokrattavissa virkistyskäyttöön. Meiltä löytyy myös paljon ohjelmallisia ideoita. Kysy lisää alla olevan lomakkeen kautta!

Lue lisää rantasaunastamme
Tutustu aktiviteetteihin ja vuokrauspalveluihin
Saarijärven Ruustinna tarjoaa majoituksen ja hyvän ruoan lisäksi mukavia aktiviteetteja.

Varaa tilamme yrityskäyttöön
tai muuhun käyttöön!