Vietä tunnelmalliset häät historiallisessa maisemassa
Saarijärven Ruustinnassa Keski-Suomessa

Ruustinnan vanha pappila ja perinnepihoineen on kuin tehty persoonallisiin häätilaisuuksiin. Suosituimmat hääviikonloput, majoituksineen kannattaa varata jo hyvissä ajoin.

Lue myös majoitus palveluistaLue myös catering palveluista

Persoonalliset ja ikimuistoiset häät räätälöitävällä palvelulla

Vanhan Pappilan miljöössä on luonnollista lämpöä ja arvokkuutta, joka on ihanteellinen ympäristö viihtyisiin ja persoonallisiin häihin. Me Ruustinnassa olemme sinua varten. Meillä voit personoida hääsi juuri oman näköisiksi ja tässä olemme sinun tukenasi. Tarjoilut ja koristelut suunnitellaan aina hääparin toiveita vastaavaksi ja halutessa koristelut voi hoitaa myös itse omien mieltymysten mukaisesti. Vihkiminen voidaan suorittaa sisällä, kauniissa perinnepihassa tai järvimaisemassa. Saarijärven kirkkokaan ei ole kuin kivenheiton päässä. Kaunis perinnepiha on täydellinen romanttisten hääkuvien ottamiseen paikanpäällä. Me tuemme sinua onnistuneiden häiden järjestelyssä, annamme hyödyllisiä ja käytäntöä helpottavia vinkkejä ja ideoita.

Pienet, suuret ja yönyli häät
Voit vuokrata häitä varten Ruustinnan alakerrasta yhden tai useamman salin. Kesäisin vuokrattavissa on myös rantasauna ja perinnepuutarha terasseineen tuoksuvien pihtojen ja hedelmäpuiden katveessa. Ruustinna on ihanteellinen paikka järjestää myös kaksipäiväiset yönyli häät, jolloin hääpari voi käyttää seuraavan päivän nautinnolliseen oleiluun ja jättää juhlapaikan siivous meidän huoleksemme.

Sali 1 noin 35 hlöä
Sali 2 noin 35 hlöä
Perinnepiha noin 100 hlöä

Varaa juhlapaikka ennakkoon

Joustavat cateringpalvelut ja tarjoilut

Suunnittelemme ja toteutamme häihin sopivat tarjottavat erikoisruokavalioita myöten. Kun tilaat juhlaherkut Ruustinnasta, maut ovat kohdallaan ja silmänruokaa riittää. Menu suunnitelllaan aina hääbudjettiin sopivaksi ja mahdollisesta tarjoilusta veloitamme erikseen toteutuneiden tuntien mukaan. Kestitsemme häävieraasi kuin omat läheisemme. Menu, juomat ja tarjoilu hinnoitellaan selkeästi erikseen, joten sinulle ei tule piilokuluja ja sinun helpompi pysyä halutussa budjetissa.

Persoonalliset hääkakut
Oma kotikonditoriamme pystyy valmistamaan hääkakut toiveidesi mukaan. Autamme niin hääkakun makumaailman kuin koristeiden valinnassa.

Anniskeluoikeudet ja alkoholi
Ruustinnassa on anniskeluoikeudet, jolloin pystymme räätälöimään juhliin juuri sinulle sopivan nautiskelun tason.

Lue myös catering palveluista
Yrityksille

Hääyö ja yön yli häät – majoitamme hääparin kuin häävieraita

Ruustinna majoittaa niin hääparin kuin häävieraita itse pappilan päärakennuksessa sekä pihapiirin rakennuksissa, yhteensä yhdeksän tunnelmallista huonetta.  Kaikista huoneista avautuu näköala pihapiirin puutarhaan tai järvelle. Huoneiden hintoihin kuuluu tuore suomalainen aamupala, joka herättää juhlavieraasi uuteen päivään. Huoneiden yhteydessä on vapaasti käytettävä sauna, mutta tunnelmallisiin saunailtoihin suosittelemme perinteistä rantasaunaamme. Majoitustilaa on rajoitetusti, mutta huoneisiin on saatavissa lisäpatjoja ja tarvittaessa neuvottelemme edullisista majoitustiloista muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Kesämajoitus
Tulevina kesinä Ruustiinnaan on tulossa kesähuoneita, joka lisää majoituskapasiteettiamme kesäajalle. Tutustu tämän hekisen kesämajoistutilanteeseeen

Majoitus 9 huonetta yht 21 hlöä
Lisäpatjoja ja petejä max 6 hlölle

Lue myös rantasaunasta
Lue myös kesämajoituksesta