Vietä tunnelmalliset häät historiallisessa maisemassa
Saarijärven Ruustinnassa Keski-Suomessa

Ruustinnan vanha pappila ja perinnepihoineen on kuin tehty persoonallisiin häätilaisuuksiin. Vietä unohtumattomat häät ja varaa hääjuhlatilat Ruustinnasta. Catering- ja pitopalvelumme valmistaa häihisi herkulliset tarjottavat toiveidesi mukaan.
Suosituimmat hääviikonloput majoituksineen kannattaa varata jo hyvissä ajoin.

Lue lisää alta ↓

Järjestä häät ja vuokraa juhlatilat Saarijärven Ruustinnasta.

Persoonalliset ja ikimuistoiset häät räätälöitävällä palvelulla

Vanhan Pappilan miljöössä on luonnollista lämpöä ja arvokkuutta, joka on ihanteellinen ympäristö viihtyisiin ja persoonallisiin häihin. Me Ruustinnassa olemme sinua varten. Meillä voit personoida hääsi juuri oman näköisiksi ja tässä olemme sinun tukenasi.

Tarjoilut ja koristelut suunnitellaan aina hääparin toiveita vastaavaksi. Halutessanne voitte hoitaa koristelut myös itse omien mieltymysten mukaisesti. Vihkiminen voidaan suorittaa sisällä, kauniissa perinnepihassa tai järvimaisemassa. Saarijärven kirkkokaan ei ole kuin kivenheiton päässä.

Kaunis perinnepiha on täydellinen romanttisten hääkuvien ottamiseen paikan päällä. Me tuemme sinua onnistuneiden häiden järjestelyssä, ja annamme hyödyllisiä ja käytäntöä helpottavia vinkkejä ja ideoita.

Pienet, suuret ja yön yli -häät

Voit vuokrata häitä varten Ruustinnan alakerrasta yhden tai useamman salin. Kesäisin vuokrattavissa on myös rantasauna ja perinnepuutarha terasseineen tuoksuvien pihtojen ja hedelmäpuiden katveessa. Ruustinna on ihanteellinen paikka järjestää myös kaksipäiväiset yön yli -häät, jolloin hääpari voi käyttää seuraavan päivän nautinnolliseen oleiluun ja jättää juhlapaikan siivouksen meidän huoleksemme.

Juhlatilat

Sali 1, noin 35 henkilöä
Sali 2, noin 35 henkilöä
Perinnepiha, noin 100 henkilöä

Varaa juhlapaikka ennakkoon

Joustavat cateringpalvelut ja tarjoilut

Suunnittelemme ja toteutamme häihin sopivat tarjottavat erikoisruokavalioita myöten. Kun tilaat juhlaherkut Ruustinnasta, maut ovat kohdallaan ja silmänruokaa riittää.

Menu suunnitellaan aina hääbudjettiin sopivaksi ja mahdollisesta tarjoilusta veloitamme erikseen toteutuneiden tuntien mukaan. Kestitsemme häävieraasi kuin omat läheisemme. Menu, juomat ja tarjoilu hinnoitellaan selkeästi erikseen, joten sinulle ei tule piilokuluja ja sinun helpompi pysyä halutussa budjetissa.

Persoonalliset hääkakut

Oma kotikonditoriamme pystyy valmistamaan hääkakut toiveidesi mukaan. Autamme niin hääkakun makumaailman kuin koristeiden valinnassa.

Anniskeluoikeudet ja alkoholi

Ruustinnassa on anniskeluoikeudet, jolloin pystymme räätälöimään juhliisi juuri sinulle sopivan nautiskelun tason.

Lue lisää catering- ja pitopalvelusta
Saarijärven Ruustinna toteuttaa juhliin sopivat tarjottavat erikoisruokavalioita myöten.
Saarijärven Ruustinnan Amanda-huone on romanttinen kahden hengen huone järvinäköalalla.

Hääyö ja yön yli -häät – majoitamme hääparin kuin häävieraat

Ruustinna majoittaa niin hääparin kuin häävieraatkin itse pappilan päärakennuksessa sekä pihapiirin rakennuksissa. Varattavana löytyy yhteensä yhdeksän tunnelmallista huonetta. Kaikista huoneista avautuu näköala pihapiirin puutarhaan tai järvelle.

Huoneiden hintoihin kuuluu tuore suomalainen aamupala, joka herättää juhlavieraasi uuteen päivään. Huoneiden yhteydessä on vapaasti käytettävä sauna, mutta tunnelmallisiin saunailtoihin suosittelemme perinteistä rantasaunaamme. Majoitustilaa on rajoitetusti, mutta huoneisiin on saatavissa lisäpatjoja ja tarvittaessa neuvottelemme edullisista majoitustiloista muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Kesämajoitus

Tulevina kesinä Ruustiinnaan on tulossa kesähuoneita, joka lisää majoituskapasiteettiamme kesäajalle. Tutustu tämän hekisen kesämajoistutilanteeseeen.

Huoneet

Majoitus 9 huonetta, yhteensä 21 henkilöä
Lisäpatjoja ja petejä max. 6 henkilölle

Tutustu tunnelmallisiin huoneisiimme
Lue lisää rantasaunasta