Perhejuhlat, pidot ja tapahtumat – järjestä omannäköiset juhlat Saarijärven Ruustinnassa Keski-suomessa

Ruustinnan vanha pappila perinnepihoineen on varattavissa tunnelmallisiin ja persoonallisiin juhlatilaisuuksiin. Ruustinna sijaitsee kahden järven välissä kauniilla Saarijärven kannaksella Keski-Suomessa.

Lue myös majoituksesta
Lue myös catering- ja pitopalveluista

Juuri sinulle suunniteltu ikimuistoinen tilaisuus räätälöitävällä palvelulla

Ruustinna on mukana elämäsi suurissa hetkissä. Ruustinnassa on vietetty satojen vuosien aikana lukuisat syntymäpäivät, kastajaiset, kilhajaiset, hautajaiset ja muut perhejuhlat. Tarjoamme tilaisuuksiin arvoisensa puitteet. Pappilan miljöössä on luonnollista lämpöä ja arvokkuutta, joka saa päivänsankarin viihtymään ja vieraat muistamaan juhlahetken pitkään. Meillä voit personoida juhlat tai tilaisuudet juuri oman näköisiksi ja tässä olemme sinun tukenasi

Juuri sinulle suunniteltu
Me Ruustinnassa olemme sinua varten. Juhlatilat, menut ja koristelut on räätälöitävissä omia toiveita vastaaviksi. Ruustinnassa ei tarvitse jäykistellä, voimme toteuttaa totutusta poikkevia tilaisuuksia ja personoida tiloja toiveidesi mukaan. Me tuemme sinua onnistuneiden juhlien järjestelyssä, annamme hyödyllisisä ja käytäntöä helpottavia vinkkejä ja ideoita.

Pienet, suuret tai yön yli juhlat
Voit vuokrata juhlia tai tapahtumaa varten Ruustinnan alakerrasta yhden tai useamman salin. Kesäisin käytössäsi on myös rantasauna ja perinnepuutarha terasseineen tuoksuvien pihtojen ja hedelmäpuiden katveessa. Meillä on myös anniskeluoikeudet ja mahdollisuus yöpyä.

Varaa juhlasi ennakkoon

Joustavat cateringpalvelut – helposti herkullista koti- ja juhlaruokaa

Mikään tilaisuus ei ole liian pieni tai suuri. Suunnittelemme sopivat tarjottavat kaikenlaisiin juhliin erikoisruokavalioita myöten. Kun tilaat juhlaherkut Ruustinnasta, maut ovat kohdallaan ja silmänruokaa riittää. Kestitsemme juhlavieraasi kuin omat läheisemme.

Anniskeluoikeudet ja alkoholi
Ruustinnassa on anniskeluoikeudet, jolloin pystymme räätälöimään juhliin juuri sinulle sopivan nautiskelun tason.

Lue myös catering- ja pitopalveluista
Yrityksille

Majoita juhlavierasi

Ruustinna majoittaa juhlaväkeä yläkerran kolmessa idyllisessä huoneessa sekä väentuvan viidessä tunnelmallisessa huoneessa. Kaikista avautuu järvinäköala Saarijärvelle. Huoneiden hintoihin kuuluu tuore suomalainen aamupala, joka herättää juhlavieraasi uuteen päivään. Huodeiden yhteydessä on vapaasti käytettävä sauna, mutta tunnelmallisiin saunailtoihin suosittelemme perinteistä rantasaunaamme.

Lue myös majoituksesta
Lue myös rantasaunasta