Perhejuhlat, pidot ja tapahtumat – vuokraa juhlatilat ja järjestä omannäköiset juhlat Ruustinnassa

Ruustinnan vanha pappila perinnepihoineen on vuokrattavissa tunnelmallisiin ja persoonallisiin juhlatilaisuuksiin. Ruustinna sijaitsee kahden järven välissä kauniilla Saarijärven kannaksella Keski-Suomessa.

Ruustinnan vuokrattavat juhlatilat sopivat niin isoihin kuin pieniin juhliin, oli kyse sitten häistä, pikkujouluista tai yritysjuhlista. Personoimme ja koristelemme juhlatilat toiveidesi mukaan. Laadukkaasta catering- ja pitopalvelustamme löydät kaiken tarjottavan tilaisuuteesi räätälöitynä. Meillä juhlaväen on mahdollista myös yöpyä.

Lue lisää alta ↓

Juhlatilat, menut ja koristelut Saarijärven Ruustinnasta.

Juuri sinulle suunniteltu ikimuistoinen tilaisuus räätälöitävällä palvelulla

Ruustinna on mukana elämäsi suurissa hetkissä. Yli 100-vuotiaassa Ruustinnassa on vietetty satojen vuosien aikana lukuisat syntymäpäivät, kastajaiset, kilhajaiset, hautajaiset ja muut perhejuhlat. Tarjoamme tilaisuuksiin arvoisensa puitteet. Pappilan miljöössä on luonnollista lämpöä ja arvokkuutta, joka saa päivänsankarin viihtymään ja vieraat muistamaan juhlahetken pitkään. Meillä voit personoida juhlat tai tilaisuudet juuri oman näköisiksi ja tässä olemme sinun tukenasi

Juuri sinulle suunniteltu

Me Ruustinnassa olemme sinua varten. Juhlatilat, menut ja koristelut on räätälöitävissä omia toiveita vastaaviksi. Ruustinnassa ei tarvitse jäykistellä, voimme toteuttaa totutusta poikkevia tilaisuuksia ja personoida tiloja toiveidesi mukaan. Me tuemme sinua onnistuneiden juhlien järjestelyssä, annamme hyödyllisisä ja käytäntöä helpottavia vinkkejä ja ideoita.

Pienet, suuret tai yön yli juhlat

Voit vuokrata juhlia tai tapahtumaa varten Ruustinnan alakerrasta yhden tai useamman salin. Kesäisin käytössäsi on myös rantasauna ja perinnepuutarha terasseineen tuoksuvien pihtojen ja hedelmäpuiden katveessa. Meillä on myös anniskeluoikeudet ja mahdollisuus yöpyä.

Varaa juhlasi ennakkoon

Joustavat catering- ja pitopalvelut – helposti herkullista koti- ja juhlaruokaa

Mikään tilaisuus ei ole liian pieni tai suuri. Suunnittelemme sopivat tarjottavat kaikenlaisiin juhliin erikoisruokavalioita myöten. Kun tilaat juhlaherkut Ruustinnasta, maut ovat kohdallaan ja silmänruokaa riittää. Kestitsemme juhlavieraasi kuin omat läheisemme.

Anniskeluoikeudet ja alkoholi

Ruustinnassa on anniskeluoikeudet, jolloin pystymme räätälöimään juhliin juuri sinulle sopivan nautiskelun tason.

Lue lisää catering- ja pitopalveluista
Yrityksille
Tilausravintola ja catering- ja pitopalvelu Saarijärven Ruustinna.
Saarijärven Ruustinnan Wilhelmina-huone sijaitsee pappilan päärakennuksessa.

Majoita juhlavieraasi

Ruustinna majoittaa juhlaväkeä yläkerran kolmessa idyllisessä huoneessa sekä väentuvan viidessä tunnelmallisessa huoneessa. Kaikista huoneista avautuu järvinäköala Saarijärvelle.

Huoneiden hintoihin kuuluu tuore suomalainen aamupala, joka herättää juhlavieraasi uuteen päivään. Huoneiden yhteydessä on vapaasti käytettävä sauna, mutta tunnelmallisiin saunailtoihin suosittelemme perinteistä rantasaunaamme.

Lue lisää majoituksesta
Lue lisää rantasaunasta