Ruustinnan catering- ja pitopalvelu – tilausravintola Saarijärvellä

Ruustinnan pitopalvelu ja kotikonditoria valmistaa suolaiset ja makeat herkut kotiisi, tilaisuuksiin tai valitsemaasi juhlapaikkaan.

Helposti herkullista koti- ja juhlaruokaa, joustavasti ja kätevästi kaiken kokoisiin tilaisuuksiin

Ruustinnassa kaikki ruoka ja juhlatarjottava valmistetaan omin käsin, laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Kun tilaat juhlaherkut Ruustinnasta, maut ovat kohdallaan ja silmänruokaa riittää. Kestitsemme juhlavieraasi kuin omat läheisemme.

Räätälöitävät ja valmiit menukokonaisuudet
Me haluamme tehdä tarjottavien valinnasta sinulle sujuvaa ja helppoa. Olemme suunnitelleet valmiita menu ehdotuksia erilaisiin tilaisuuksiin ja budjetteihin. Kaikki menut ovat täysin räätälöitävissä ja muokattavissa mieleisiksi kokonaisuuksiksi. Etenkin perhejuhlissa haluamme kunnioittaa juhlapäivän sankarin toiveita ja siksi kartoitamme aina sankarin makumieltymykset henkilökohtaisesti. Ruustiinan valikoimista löydät kaiken tarjottavan.

Maukas lämmin ruoka
Runsas salaattivalikoima
Kakut ja makeat leivonnaiset
Piirakat ja suolaiset
Itseleivotut leivät ja sämpylät
Erikoisruokavaliot

Hyvän ruuan äärellä on helppo viihtyä – Tarjoilu, juomat ja ohjelmapalvelut

Tarjoilu
Kaikki tarjottava on tilattavissa niin Ruustiinaan kuin omiin tiloihisi. Mikäli tarvitsen apua tarjoiluun, sovimme siitä aina tapauskohtaisesti. Ilmoitamme aina tarjoilutunnit kuin kuljetuskustannukset rehdisti ja selkeästi erikseen, joten sinulle ei kerry yllättäviä piilokuluja.

Anniskeluoikeudet ja alkoholi
Ruustinnaan saleissa ja omissa tiloissa on anniskeluoikeudet, jolloin pystymme räätälöimään juhliin juuri sinulle sopivan nautiskelun tason.

Juhlan suunnitteluapu ja ohjelmapalvelut
Ruustinnasta saat apua ja ideoita juhlien suunnitteluun ja järjestelyihin. Meiltä löytyy myös ohjelmaideoita ja kontakteja esiintyjiin.

Lue myös perhejuhlista
Lue myös hääjärjestelyistä

Valmiit juhlaideat ja menut

Meillä on valmiina jo selkeitä menu ehdotuksia, joita lisäilemme tänne tapahtumarikkaan kesäkauden päätyttyä. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja toiveesi tarjoilusta niin laitamme sinulle ehdotuksen suoraan sähköpostiisi.

Lue myös rantasaunasta
Lue myös kesämajoituksesta

Jätä yhteydenottopyyntö