Saarijärven Ruustinnan lounas

Ruustinnan catering- ja pitopalvelu – tilausravintola Saarijärvellä

Ruustinnan pitopalvelu ja kotikonditoria valmistaa suolaiset ja makeat herkut kotiisi, tilaisuuksiin tai valitsemaasi juhlapaikkaan. Valmistamme kaikki tarjottavat omin käsin laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Suunnittelemme tarjoilut kanssanne aina viimeistä yksityiskohtaa myöten – meidän tehtävämme on pitää huolta juhlavieraistanne.

Lue lisää alta ↓

Saarijärven Ruustinnasta räätälöitävät ja valmiit menukokonaisuudet.

Helposti herkullista koti- ja juhlaruokaa, joustavasti ja kätevästi kaiken kokoisiin tilaisuuksiin

Ruustinnassa kaikki ruoka ja juhlatarjottava valmistetaan omin käsin, laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Kun tilaat juhlaherkut Ruustinnasta, maut ovat kohdallaan ja silmänruokaa riittää. Kestitsemme juhlavieraasi kuin omat läheisemme.

Räätälöitävät ja valmiit menukokonaisuudet

Me Ruustinnassa haluamme tehdä tarjottavien valinnasta sinulle sujuvaa ja helppoa. Olemme suunnitelleet valmiita menuehdotuksia erilaisiin tilaisuuksiin ja budjetteihin. Kaikki menut ovat täysin räätälöitävissä ja muokattavissa mieleisiksi kokonaisuuksiksi. Etenkin perhejuhlissa haluamme kunnioittaa juhlapäivän sankarin toiveita ja siksi kartoitamme aina sankarin makumieltymykset henkilökohtaisesti.

Ruustiinan valikoimista löydät kaiken tarjottavan

Maukas lämmin ruoka
Runsas salaattivalikoima
Kakut ja makeat leivonnaiset
Piirakat ja suolaiset
Itseleivotut leivät ja sämpylät
Erikoisruokavaliot

Hyvän ruuan äärellä on helppo viihtyä – tarjoilu, juomat ja ohjelmapalvelut

Tarjoilu

Kaikki tarjottava on tilattavissa niin Ruustiinaan kuin omiin tiloihisi. Mikäli tarvitsen apua tarjoiluun, sovimme siitä aina tapauskohtaisesti. Ilmoitamme aina tarjoilutunnit kuin kuljetuskustannukset rehdisti ja selkeästi erikseen, joten sinulle ei kerry yllättäviä piilokuluja.

Anniskeluoikeudet ja alkoholi

Ruustinnaan saleissa ja omissa tiloissa on anniskeluoikeudet, jolloin pystymme räätälöimään juhliin juuri sinulle sopivan nautiskelun tason.

Juhlan suunnitteluapu ja ohjelmapalvelut

Ruustinnasta saat apua ja ideoita juhlien suunnitteluun ja järjestelyihin. Meiltä löytyy myös ohjelmaideoita ja kontakteja esiintyjiin.

Lue lisää vuokrattavista juhlatiloista
Lue lisää hääjärjestelyistä
Tilaa Saarijärven Ruustinnasta herkulliset koti- ja juhlaruoat kaiken kokoisiin tilaisuuksiin.
Maukas lounas Saarijärven Ruustinnassa arkisin klo 11 - 14.

Valmiit juhlaideat ja menut

Meillä on valmiina selkeitä menuehdotuksia, joita lisäilemme tänne tapahtumarikkaan kesäkauden päätyttyä. Lähetä meille yhteydenottopyyntö sekä toiveesi tarjoilusta alla olevan lomakkeen kautta, niin laitamme sinulle ehdotuksen suoraan sähköpostiisi!

Tutustu myös rantasaunaamme
Tutustu majoitukseen

Jätä yhteydenottopyyntö