Kokoukset ja yritystilaisuudet Saarijärven Ruustinnassa Keski-Suomessa

Ruustinnan vanhan pappilan salit ja huoneet tarjoavat mieleenpainuvat puitteet kokouksille ja neuvotteluille. Myös ulkotilat rantasaunasta perinnepuutarhaamme ovat varattavissa kesäaikaan.

Voitte tilata haluamanne tarjoilut laadukkaasta catering- ja pitopalvelustamme ja nauttia meillä myös arkisin tarjottavan lounaamme. Useamman päivän kokouksissa ja neuvotteluissa voitte majoittua Ruustinnan tunnelmallisiin ja historiallisiin huoneisiin.

Vuokraa neuvottelutilat Ruustinnasta – tilamme ovat käytettävissä niin vapaamuotoisempiin kuin rennompiinkin tilaisuuksiin, tarjoilulla tai ilman!

Lue lisää alta ↓

Kuninkaan sali Saarijärven Ruustinnassa tarjoaa arvoisensa puitteet juhlille.

Vuokraa kokoustilat ja tarjoilut vaikuttaviin yritystilaisuuksiin

Vanhan kappalaisen Pappilan miljöössä on luonnollista lämpöä ja arvokkuutta, joka on ihanteellinen ympäristö viihtyisiin ja persoonallisiiin tilaisuuksiin. Me Ruustinnassa olemme sinua varten.

Tilat- ja kokoustarjoilut

Voit vuokrata Ruustinnan alakerrasta käyttöösi salin tai yläkerran majoitustilat. Hovikoski-neuvotteluhuoneemme on Wäentuvan rakennuksessa. Kesäisin vuokrattavissa on myös rantasauna ja perinnepuutarha terasseineen tuoksuvien pihojen ja hedelmäpuiden katveessa.

Lounas

Ruustinnassa on tarjolla joka päivä maukas lounas. Lue lisää >>

Kokoustarvikkeet:

Sali 1 noin 35 hlöä
Sali 2 noin 35 hlöä

Hovikoski noin 10 hlöä
Perinnepiha noin 100 hlöä
Majoitus max 25 hlöä

Tutustu lounaaseen
Lue myös catering palveluista

Valmiit kokouspaketit ja menut

Meillä on valmiina selkeitä menuehdotuksia, joita lisäilemme tänne tapahtumarikkaan kesäkauden päätyttyä. Jätä meille yhteydenottopyyntö alta ja toiveesi tarjoilusta niin laitamme sinulle ehdotuksen suoraan sähköpostiisi. ↓

Saarijärven Ruustinnasta valmiit kokouspaketit ja menut

Vuokraa kokoustilat tai varaa tilamme muuhun yrityskäyttöön!