Saarijärven Ruustinnan Aittakahvila, istahda hetkeksi ja nauti

Tervetuloa nauttimaan Ruustinnan makumaailmasta ja tunnelmasta!

Anna ajan pysähtyä ja nauti kahvi tai tee kauniista posliinikupeista historiallisen Aittakahvilan upeissa järvimaisemissa. Kotikonditoria valmistaa kahvilaamme makeita ja suolaisia herkkuja, joita voit ostaa myös kotiin viemisiksi.

Ruustinnan Aittakahvila on suljettu talveksi. Voit toki tiedustella yksityistilaisuuden mahdollisuutta.

Avaamme jälleen kesällä!

Lue lisää alta ↓

Kahvihetki Ruustinnan maisemakahvilassa tarjoaa hengähdystauon, jonka aikana mielikin ehtii irrottautua.

Historiallinen maisemakahvila Saarijärven kannaksella

Kahvihetki Ruustinnan päärakennuksen kahvilassa tai aittakahvilassa kesäisin, tarjoaa hengähdystauon, jonka aikana mielikin ehtii irrottautua. Kahvilan saleissa aitan terassilla kilisevät kauneimmat posliinikupit vanhan pappilan tunnelmassa. Istahda kiireettä järvimaisemaan tai nauti kesäterassin ja kukkivan perinnepihan tunnelmasta. Arkipäivisin katamme myös lounaan .

Makeat ja suolaiset leivonnaiset

Ruustinnan omassa kotikonditoriassa syntyy makeita ja suolaisia leivonnaisia niin kahvilan asiakkaille kuin mukaan myytäviksi. Me Ruustinnassa rakastamme luonnollisia makuja ja kokeilemme rohkeasti myös uutta. Piipahda siis kylään ja ylläty iloisesti!

Myynnissä on kausittain myös maukasta Ruustiinnan saaristolaisleipää, jota voit ostaa kotiinvietäväksi tai tuliaiseksi. Tutustu myös catering- ja pitopalveluumme, josta tilaat niin kotiruoat kuin juhlatarjottavatkin kaikkiin tilaisuuksiin.

Virvoittavat juomat

Ruustinnassa voit piipahtaa niin kuohuviinille, käsityöläisoluelle tai limonadille. Valikoimistamme löydät tuttuja panimotuotteita, kuten jyväskyläläisen HIISI- panimon oluita. Limonadit tulevat meille Pirkanmaalta Poikain Parhailta ja kivennäisvedet ovat Villi vesi sarjaa.

Lue lisää catering- ja pitopalvelusta
Vilkaise lounaslistaamme

Jää yöksi tai järjestä juhlat

Ruustinna on paljon enemmän kuin kahvila. Yli 100-vuotiaan Pappilan perinteenä on pitää hyvää huolta vieraistaan. Me kestitsemme ja majoittamme meille poikkeavat vieraat.

Koko pihapiirimme on varattavissa juhlatiloiksi niin persoonallisiin perhejuhliin kuin perinteistä poikkeaviin yritystilaisuuksiin. Meiltä hankit myös catering- ja pitopalvelun kaiken kokoisiin tilaisuuksiin ja vuokraat ihastuttavan rantasaunan. Aktiviteetteja varten voit vuokrata meiltä myös erilaisia välineitä.

Perhejuhlat
Majoitus
Yrityksille
Ruustinnan vanha pappila perinnepihoineen on varattavissa tunnelmallisiin ja persoonallisiin juhlatilaisuuksiin.

Kysy lisätietoja cateringpalveluistamme,
varaa juhlapaikka tai tarkista kammarien majoitustilanne!