Saarijärven Ruustinnan kahvila, istahda hetkeksi ja nauti

Tervetuloa nauttimaan Ruustinnan makumaailmasta ja tunnelmasta! Ruustinnaan kahvila palvelee.
ma-pe klo 11-15

Lounas
Catering- ja pitopalvelu

Historiallinen maisemakahvila Saarijärven kannaksella

Kahvihetki Ruustinnassa tarjoaa hengähdystauon, jonka aikana mielikin ehtii irrottautua. Kahvilan saleissa kilisevät kauneimmat posliinikupit vanhan pappilan tunnelmassa. Istahda kiireettä järvimaisemaan tai nauti kesäterassin ja kukkivan perinnepihan tunnelmasta.

Makeat ja suolaiset leivonnaiset

Ruustinnan omassa kotikonditoriassa syntyy makeita ja suolaisia leivonnaisia niin kahvilan asiakkille kuin mukaan myytäviksi. Me rakastamme luonnollisia makuja ja kokeilemme rohkeasti myös uutta. Piipahda siis kylään ja ylläty iloisesti. Myynnissä on kausittain myös maukasta Ruustiinnan saaristolaisleipää, jota voi ostaa kotiinvietäväksi tai tuliaiseksi.

Virvoittavat juomat

Ruustinnassa voi piipahtaa niin kuohuviinille, käsityöläisoluelle tai limonadille. Valikoimistamme löydät maukkaat Teerenpelin panimon ja tislaamon valikoiman. Uutuutena tarjoilemme Amalian limonadeja, jotka valmistetaan perinteisenä käsityönä Ahvenanmalla korkealaatuisista luonnollisista raaka-aineista. Makuina vadelma, sitruuna, mansikka, mustaherukka, mustikka ja karpalo.

Jää yöksi tai järjestä juhlat

Ruustiinna on paljon enemmän kuin kahvila. Yli satavuotiaan Pappilan perinteenä on pitää hyvää huolta vieraistaan. Me kestitsemme ja majoittamme poikkeavat vieraat. Koko pihapiirimme on varattavissa juhlatiloiksi niin persoonallisiin perhejuhliin kuin perinteistä poikkeaviin yritystilaisuuksiin.

Perhejuhlat
Majoitus
Yrityksille

Kysy lisätietoja cateringpalveluistamme,
varaa juhlapaikka tai tarkista kammarien majoitustilanne!