Saarijärven Ruustinnan kahvila, istahda hetkeksi ja nauti

Tervetuloa nauttimaan Ruustinnan makumaailmasta ja tunnelmasta!

Anna ajan pysähtyä ja nauti kahvi tai tee kauniista posliinikupeista historiallisen pappilan upeissa järvimaisemissa. Kotikonditoria valmistaa kahvilaamme makeita ja suolaisia herkkuja, joita voit ostaa myös kotiin viemisiksi.

Ruustinnan kahvila palvelee ma – pe klo 11 – 15.

Lue lisää alta ↓

Kahvihetki Ruustinnan maisemakahvilassa tarjoaa hengähdystauon, jonka aikana mielikin ehtii irrottautua.

Historiallinen maisemakahvila Saarijärven kannaksella

Kahvihetki Ruustinnan maisemakahvilassa tarjoaa hengähdystauon, jonka aikana mielikin ehtii irrottautua. Kahvilan saleissa kilisevät kauneimmat posliinikupit vanhan pappilan tunnelmassa. Istahda kiireettä järvimaisemaan tai nauti kesäterassin ja kukkivan perinnepihan tunnelmasta. Arkipäivisin katamme myös lounaan klo 11 – 14.

Makeat ja suolaiset leivonnaiset

Ruustinnan omassa kotikonditoriassa syntyy makeita ja suolaisia leivonnaisia niin kahvilan asiakkaille kuin mukaan myytäviksi. Me Ruustinnassa rakastamme luonnollisia makuja ja kokeilemme rohkeasti myös uutta. Piipahda siis kylään ja ylläty iloisesti!

Myynnissä on kausittain myös maukasta Ruustiinnan saaristolaisleipää, jota voit ostaa kotiinvietäväksi tai tuliaiseksi. Tutustu myös catering- ja pitopalveluumme, josta tilaat niin kotiruoat kuin juhlatarjottavatkin kaikkiin tilaisuuksiin.

Virvoittavat juomat

Ruustinnassa voit piipahtaa niin kuohuviinille, käsityöläisoluelle tai limonadille. Valikoimistamme löydät maukkaat Teerenpelin panimon ja tislaamon valikoiman. Uutuutena tarjoilemme Amalian limonadeja, jotka valmistetaan perinteisenä käsityönä Ahvenanmalla korkealaatuisista, luonnollisista raaka-aineista. Makuina vadelma, sitruuna, mansikka, mustaherukka, mustikka ja karpalo.

Lue lisää catering- ja pitopalvelusta
Vilkaise lounaslistaamme

Jää yöksi tai järjestä juhlat

Ruustinna on paljon enemmän kuin kahvila. Yli 100-vuotiaan Pappilan perinteenä on pitää hyvää huolta vieraistaan. Me kestitsemme ja majoittamme meille poikkeavat vieraat.

Koko pihapiirimme on varattavissa juhlatiloiksi niin persoonallisiin perhejuhliin kuin perinteistä poikkeaviin yritystilaisuuksiin. Meiltä hankit myös catering- ja pitopalvelun kaiken kokoisiin tilaisuuksiin ja vuokraat ihastuttavan rantasaunan. Aktiviteetteja varten voit vuokrata meiltä myös erilaisia välineitä.

Perhejuhlat
Majoitus
Yrityksille
Ruustinnan vanha pappila perinnepihoineen on varattavissa tunnelmallisiin ja persoonallisiin juhlatilaisuuksiin.

Kysy lisätietoja cateringpalveluistamme,
varaa juhlapaikka tai tarkista kammarien majoitustilanne!