Majoitu ja matkaile Saarijärvelle Keski-Suomeen

Majoitu Ruustinnassa niin kaikki Saarijärven suosituimmat kulttuuri- ja retkeilykohteet on ulottuvillasi.

Majoitu Ruustinnassa ja tutustu Saarijärven matkailukohteisiin

Tutustu Saarijärven matkailukohteisiin Ruustinnasta käsin

Tule Saarijärvelle yksin, kavereiden kanssa, parisuhdelomalle, kokousmatkalle tai lasten kanssa. Löydät suosikkitekemistä jokaiselle – tai kokeiltavaksi jotain aivan uutta.

Ruustinna sijaitsee keskellä Saarijärven kauneinta kannasta. Esimerkiksi Julmat lammit ja Kulhavuori ovat kokemisen arvoisia nähtävyyksiä. Majoittumalla meille pääset kokemaan tunnelmallisen kokemuksen keskellä kulttuurihistoriallista maisemaa. Käy tutustumassa myös museoihin ja teattereihin vuodenajasta riippumatta.

Tutustu majoitukseen
Visit Saarijärvi

Vieraile Huutokauppakeisarin luona – Majoitu mukavasti Ruustinnassa

Tutustu suomalaiseen huutokauppakulttuuriin ja tee unohtumaton vierailu legendaarisen Huutokauppakeisarin toimipaikkaan, joka sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Saarijärven Ruustinnasta. Aki ja Heli Palsanmäen isännöimä Huutokauppakamari Palsanmäki on Suomen tunnetuimpia huutokauppapaikkoja, joka on tullut tutuksi TV:stä Huutokauppakeisari-ohjelman myötä. Koe jännittävä huutokauppapäivä ja löydä ainutlaatuisia esineitä, antiikkia ja keräilyharvinaisuuksia tässä suositussa kohteessa.

Ruustinnan kodikkaassa majoituksessa voit rentoutua ja kerätä voimia ennen huutokauppaseikkailua tai palata päivän jälkeen nauttimaan rauhallisesta ympäristöstä ja vieraanvaraisesta palvelusta. Meiltä löytyy majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun, olitpa sitten yksin matkalla, kumppanisi kanssa tai suuremmalla porukalla. Lue lisää tarjoamistamme majoitusvaihtoehdoista tästä linkistä.

Varmistaaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen, suosittelemme tutustumaan Huutokauppakeisarin tuleviin huutokauppoihin ja tapahtumiin heidän verkkosivuillaan Palsanmaki.fi, jotta voit suunnitella vierailusi sopivasti. Tule kokemaan Saarijärven alueen parhaat palat – aloita Huutokauppakeisarin jännittävästä maailmasta ja palaa sitten rentoutumaan Ruustinnan lämpöön.

Veneellä tai kanootilla Tapperin taiteilijaveljesten kotitilalle ja Galleria Jarskaan

Meiltä pääset Tapperin taiteilijaveljesten kotitilalle ja Galleria Jarskaan suoraan vesiteitse veneellä tai kanootilla.

Lue lisää vuokrattavista välineistä

Pyöräile jopoilla Haikankärkkeen

Ruustinnan kahdella jopolla pääset Kukonhiekan huvikeskukseen tai voit tehdä retken Summassaaren Haikankärkeen, jonka polulla näet miten sykähdyttävä saarijärveläinen maisema voi olla! Kuljet korkean harjun päällä, mäntyjen ja kummallakin puolella avautuvan järvimaiseman keskellä. Polun loppupäässä järvi tulee lähemmäs ja lähemmäs. Pysähdy nuotiopaikalle nauttimaan eväistä ja kauniista maisemasta. Reitin polun pituus on noin 1,5 kilometriä ja etäisyys Ruustinnasta noin 7,5 kilometriä.

Aktiviteetit ja vuokraus

Maakuntauraa pitkin tai autolla Pyhä-Häkin kansallispuistoon

Ruustinnasta on helppo poiketa Etelä-Suomen hienoimmassa vanhassa metsässä, jossa humisevat 400 vuotta vanhat ikihongat. Pyhä-Häkin ikiaikaisen aarniometsän siimeksessä samoilet muinaisten haltioiden tunnelmissa ja tarinoissa. Keski-Suomen maakuntaura on kuljettavissa Saarijärven Heramäen kuntoradalta (27 km) Pyhä-Häkkiin ja takaisin.

Ajomatka autolla maakuntauralle 5 min.
Ajomatka Pyhä-Häkkiiin 20 min.

Tutustu majoitukseen

Melo ja suppaile Saarijärvellä, aloita seitsemän järven melontareitti Ruustinnasta

Nauti peräti seitsemän järven kauneudesta yhdellä reissulla Saarijärven keskustaa ympäröivällä melontareitillä. Ruustinnasta voit vuokrata kanootin sekä muita välineitä tai voit hyödyntää Saarijärven Ladun vuokrakalustoa.

Lue lisää vuokrattavista välineistä

Varaa majoitus tai vuokraa ulkoiluvälineemme